donderdag 29 september 2016

Bloghop Stampin' Up najaar - winter 2016


Welkom bij de Bloghop van Team Utopia, je hebt vast al heel wat moois voorbij zien komen. Leuk dat je ook op mijn blog kijkt. 



Dit is de najaar - winter catalogus met de leukste producten en inspiratie.
 Mijn favoriet was gelijk Paisleys &  Posies


Voor deze bloghop wilde ik eens iets anders doen. Ik heb pas een Project Life espresso album gekocht bij Stampin' Up en dat leent zich zo goed voor een persoonlijke touch.
Ik heb uit een van de papers verschillende paisley patronen geknipt met een heel fijn pincet schaartje. Met de inkt Soft Suede en Marina Mist heb ik eerst een ondergrond gestempeld en daarna de verschillende figuren daarover heen geplakt met Tombow lijm. Tenslotte de tekst gestempeld met Brushwork Alphabet.



Mijn tweede project is een canvas van de Action 30x30 cm. Ik heb eerst een achtergrond gemaakt door gesso (ook van de Action) te kleuren met een paar druppels navul inkt Early Espresso tot ik de juiste kleur had. Met een passer heb ik de cirkels getekend en die overgetrokken met SU marker Basic Black. De mandala heb ik gestempeld en uitgeknipte en gestanste figuren (met de geweldige Paisley framelits dies) uit het designer paper opgeplakt. 
De cardstock die ik heb gebruikt is Sahara Sand en Mint Macaron, Memento inkt Tuxedo black en Stampin' Emboss powder gold. Gebruikte inkt voor de stempels Rich Razzleberry en Delightful Dijon.



Dank je voor je interesse, ik vind het heel leuk wanneer je een berichtje hier achterlaat.
Veel plezier met de volgende hop,

liefs,
Mieke