woensdag 31 december 2008

leuke stempels


Vanmiddag heb ik heel leuke stempels besteld in Oostenrijk! bij Whiff of Joy Stamps Ze zijn zo schattig! http://www.shop.whiffofjoy.com/index.php?language=en&XTCsid=a3c3dad50749eb6e2e3903ffcff54cbc
Verzendkosten vallen reuze mee. 1,50 euro.
Volgende maand nog wat Copic Markers bestellen en ik kan weer (nog) leuke(re) kaarten maken.
Er is een blog op bovenstaande site vanwaar wel heel mooie kaarten op staan. http://tina46.wordpress.com/

dinsdag 30 december 2008

Rhonna heeft een blog!


Super! Rhonna heeft een blog, die ga ik zeker volgen. Ik vind haar stijl zo leuk. Ik hoop dat ze weer meer papier gaat ontwerpen, ik ben niet zo'n fan van het digitale.
Kijk maar snel even, ze heeft er een "give away" op staan.

vrijdag 26 december 2008

kerst 2008


Tweede kerstdag, de tijd vliegt. Gisteren met Ger z'n ouders gezellig high tea gegeten. Het was heerlijk. Cupcakes (foto volgt), fingersandwiches met kip en komkommer, scones met 2 soorten jam en cream, blini's met zalm. Ik had de dag voor kerst al heel wat kunnen voorbereiden.
's Avonds kwamen mijn ouders patatjes eten. Met kip en stoofpeertjes.
Kids hebben nog leuke cadeaux gekregen, scrabble en monopoly spel.
Mara een dekbed overtrek en een cd van junior songfestival '08 en Robin 2 spellen voor zijn Nintendo DS.
Vandaag is een lekker rommel dagje. Wat opgeruimd. Mara's nieuwe dekbed overtrek ligt al op haar bed, gewassen en wel. Harry Potter deel 2 afgekeken en nu nog heel even scrappen..... of toch eerst mijn scraphok maar even opruimen.......
Fijne 2e kerstdag nog!

woensdag 24 december 2008

Paarden





Vanmorgen zijn we naar de manege geweest. Wij konden Mara afgelopen maandag niet naar de inhaal les brengen en nu kon ze de les inhalen door middel van een privé les aan de longe.We waren er bijna een uur van te voren en hebben eerst Skippi eens lekker geborsteld. Daarna de les, ze heeft er veel van geleerd. Daarna hebben we Miss Moppie (mijn favoriete paard) nog even van stal gehaald en verzorgd. Heerlijk, we hebben allebei genoten! Helaas ging wel het grootste paard (Fries) van stal op mijn tenen staan. AUW! Helaas dus morgen geen charmante hoge hak schoenen aan maar een paar sneakers!!!!



vrijdag 19 december 2008

Vuurwerk demo








Gisteren avond was er een vuurwerk demonstratie waar Robin heel graag naar toe wilde.
Eigenlijk moest hij naar de kerk voor het kerstfeest van school, maar het vuurwerk was veel belangrijker! Hij heeft genoten en kan niet wachten tot het bestellen en ophalen, en daarna het afsteken. Ik denk dat hij met oudjaar overdag de helft al verschiet!!!




dinsdag 16 december 2008





Vandaag viel de stroom uit op het werk. Op de telefoon centrale en een pc na was het donker. Na een halve minuut schakelde de noodstroom in. Alles was van slag, de slagbomen gingen niet meer open, de betaal automaten werkten niet meer. Dat was het begin van een rommelige dag.

Hier nog een paar foto's die ik zondag heb gemaakt met de nieuwe camera. We zijn naar Nunspeet geweest om te wandelen.
Mieke

maandag 15 december 2008





Het begin is er, de eerste foto's.


Het is nog flink zoeken naar hoe een blog werkt. Alle tips en trucs zijn welkom hoor!